Pokémon GO

År har gått och jag har aldrig tröttnat på Pokémon, spelen jag aldrig kunde slita mig från som liten. Gissa om jag blev lycklig förra året när Nintendo gick ut med att de skulle släppa ett mobilspel med alla våra favoritkaraktärer, men gissa vad lycklig jag blev när jag äntligen fick testa det?!

pokemon-go

Tillsammans med ett gäng vänner från både eSportaren och från min hemstad testar jag nu Pokémon Go vilket är ett mobilspel som tar Pokémons till verkligheten. Nu kan man gå runt, finna pokémons som man ser genom skärmen, slåss mot sina vänner och samla på sig alla olika pokémons som går att finna. Jag har just nu en Bulbasaur och tänkte ta med mig mobilen för att hitta fler runt om i Skåne tillsammans med vänner, ett perfekt spel som gör att man faktiskt vill resa. Perfekt för oss i Skåne som har Jojo Sommar och kan resa gratis.

OBS; Detta spel går inte att köpa via appstore eller google play i Sverige, än, men kommer snart. Vi använder oss av den amerikanska versionen då spelet redan kommit ut i USA och Australien.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *